4 moderna musketara

Poštovani čitaoci, ispred Vas je knjiga koja se čita u jednom dahu!

Nakon velikog uspeha međunarodnog bestselera pod nazivom „Drop Effect“, objavljenog u Londonu i Njujorku, svetski pisac, naučnik, univerzitetski profesor i lider Srpskog porekla, dr Milan Dimitrijević na zadovoljstvo domaće čitalačke publike i Srpske dijaspore objavljuje knjigu „ 4 MODERNA MUSKETARA“.

Knjiga „ 4 MODERNA MUSKETARA “ predstavlja novo remek delo mladog autora, koji Vas ovom knjigom uvodi u uzbudljiv svet do sada neviđenih strategija za izgradnju jakih nacija i moćnih država. Autor je izabrao pojam „MUSKETAR“ kao obeležje viteštva, hrabrosti, časti, čovekoljublja, iskrenosti, poštenja i najvažnije sloge.

Svi za jednog, jedan za sve !

Inspirisan i vođen svetski poznatom parolom, autor naziva knjigu „ 4 MODERNA MUSKETARA“ koji u knjizi imaju posebna imena i koji su se prihvatili veoma teškog i komplikovanog posla, a to je spas Srpske nacije i države. Nakon velike borbe u više nerazvijenih država sveta, 4 MODERNA MUSKETARA dolaze u Srbiju, gde se suočavaju sa najvećim izazovom u njihovim životima.

Njihov zadatak je da saznaju od čega su Srbi oboleli kao društvo i zašto svetski poznata i nekada moćna država – sila propada. Musketari će se udružiti i učiniće sve što je u njihovoj moći da pomognu Srpskom narodu.

Prvi musketar je svetski ekspert za uređenje državnih pitanja i zove se MUSKETAR DRŽAVKO.

Drugi musketar je svetski ekspert za uređenje privatnog sektora i zove se MUSKETAR PUNIŠKO.

Treći musketar je svetski poznat ekspert za uređenje neprofitnog sektora i zove se MUSKETAR HUMANKO.

Četvrti musketar je svetski poznat ekspert za uređenje društvenih pitanja i zove se MUSKETAR GRAĐANKO.

Ne propustite druženje sa 4 MODERNA MUSKETARA koji će pod parolom: „ svi za jednog, jedan za sve“ učiniti sve što je u njihovoj moći da ispune svoj glavni cilj, da omoguće opstanak Srpske nacije i razvoj Srpske države. Već danas zajedno sa 4 MODERNA MUSKETARA krenite u pustolovinu koja će Vas ostaviti bez daha.

Knjigu „4 MODERNA MUSKETARA“ ćete pročitati više puta i prepričavati sa vašim prijateljima, ali ćete već nakon prvih stranica saznati zašto je knjiga „4 MODERNA MUSKETARA“ najtraženija knjiga u Srbiji i u Srpskoj dijaspori.

Svi za jednog, jedan za sve !

Uživajte !