Efekat kapljice

Knjiga „Efekat kapljice“ je uzbudljiva i istinita priča o mladom čoveku koji je preko noći doživeo Američki san u zemlji trećeg sveta.
Mlad, hrabar, iskren, skroman i uporan, junak knjige ulazi nespreman u nemilosrdan i nepredvidiv svet biznisa. I pored svih prepreka, junak knjige za kratko vreme postaje pretnja velikim predatorima koji će učiniti sve da ga sklone sa tržišta.

Vodio je surovu borbu sa konkurencijom i preko noći je počeo da postavlja nova pravila u svetu milionera. Sa jedne strane je stvarao velike cifre, ali sa druge strane je sve teže upravljao promenama, koje su bile sve češće, veće i teže za upravljanje.

Na vrhuncu svoje slave shvatio je da je sam protiv sih, ali tada je bilo kasno da nešto menja. Čistim srcem, hrabro i odlučno je krenuo u najveću bitku svog života.

Ishod bitke je ispred Vas, svetski bestseler o upravljanju promenama koji se čita u jednom dahu.

Knjiga Efekat kapljice krasi police najvećih svetskih lidera, milijardera, naučnika, poznatih ličnosti i običnih ljudi. Svako od njih je pronašao sebe u knjizi i nijednog od njih ovo remek delo nije ostavilo ravnodušnim.

Upravljanje promenama i uspeh su stvar izbora.

Ti si na potezu !