IV – Liderstvo i strategija

Seminar o liderstvu i strategijama za razvoj države i društva po knjizi

,, 4 MODERNA MUSKETARA ’’

Novo remek delo – knjiga dr Milana Dimitrijevića pod nazivom  ,, 4 MODERNA MUSKETARA ’’ na poseban način povezuje četiri ključna segmenta (preko 4 musketara) koja su neophodna za uspešan razvoj države i društva.

Seminar obuhvata analizu 10 najvažnijih državnih pitanja, prezentovanje seta inovativnih strategija za izgradnju državnog (musketar Državko), privatnog (musketar Puniško) i neprofitnog sektora (musketar Humanko), kao i seta strategija za razvoj sopstvenih liderskih sposobnosti (musketar Građanko).

Dr Milan Dimitrijević na seminaru iznosi rezultate dugogodišnjeg istraživanja, detaljno prezentuje revolucionarne strategije za razvoj četiri ključna državna i društvena segmenta, kao i rezultate projekata koje je implementirao u Srbiji, regionu i u inostranstvu.

Seminar podrazumeva punu interakciju sa učesnicima, posebnu vrstu dijaloga, inovativni pristup u načinu predavanja i aktivno učešće svih učesnika u rešavanju ključnih problema i kriznih situacija.

Besplatan primerak elektronske knjige

,, 4 MODERNA MUSKETARA ’’ možete preuzeti ovde:

4modernamusketara

Za detaljnije informacije u vezi seminara „ 4 MODERNA MUSKETARA ’’, sadržini kao i slobodnim terminima izaberite odeljak ’’Kontakt’’ i popunite formular.