Knjige

 

 

Recenzije knjiga

Efekat Kapljice popločava put do spasenja predstavljajući Vam nove ideje kao vreme koje nema vlasnika, prihvatanje sadašnjosti sa buntovničkim stavom, spajanje hrabrosti sa strahom i biti stalno u pokretu, beskonačno…Milan je temeljan, vrhunski naučnik i čovek koji konstantno izaziva život, tražeći istinu i odgovore na pitanja kako da svet učini boljim mestom za život

Aytaç Gökmen, Ph.D.
Çankaya University,
Ankara, Turkey

 

Pročitao sam dosta knjiga o tome’’ kako pomoći sebi’’ i Efekat Kapljice je na prvom mestu u poslednjih 20 godina. Iskreno mogu da kažem da sam baš uživao. Pre svega divim se Milanovoj iskrenosti i otvorenosti. Vrlo lična knjiga, laka za čitanje i siguran sam da ću imati mnogo koristi od nje, ako već i nisam.

Former Holmans Underwriter
Lloyd’s of London
United Kingdom

 

Kako su vrhunski politički i ekonomski mislioci 17-og, 18-og i ranog 19-og veka preminuli, pogrešno sam smatrao da danas svet postoji bez ijednog takvog. Na sreću, jedan postoji!

On vidi dalje od svog nosa, mentor koji usađuje održivo znanje. Knjiga Drop Effect“ me je naučila mnogim lekcijama, naterala me da probudim realnost u životu. Prof. Dimitrijević je dodao ključnu vrednost mom životu.

Pama Bege, BA, M.Sc.
CSO of Nigerian Embassy
Belgrade, Serbia

 

Oduševljena sam vašim pristupom, stavom, načinom izlaganja, koji neprekidno drži pažnju, davanje suštinskih informacija uz dodatno objašnjenje, pri čemu uvek date konkretan primer iz prakse. A posebno bih naglasila motivaciju i volju za daljim radom, nakon vaših predavanja. Spasic Marija, psiholog

 

OS „Radovan Kovacevic Maksim“
Lebane, Srbija

 

Čovek koji me je naučio vrednostima i lepoti poverenja, brz ali pedantan u radu, visok nivo akademskog profesionalizma i odličan kolega, takođe se dokazao kao vrhunski PR Profesionalac, savršenog spoja govora tela, tona glasa i izvanrednog sadržaja njegovih prezentacija.

 

Hale Bozkurt Ph.D.
PR Professional and professor
Adnan Menderes University
Aydin, Turkey

On ima jedinstven način i osećaj za rešavanje problema, kao i dobar osećaj za biznis. Ima veliko lično i poslovno iskustvo, bez obzira na njegove godine, njegovo iskustvo u biznisu u zemljama trećeg sveta je odličan material i vrlo važan izvor za svaku koporaciju i tržište. Trebalo bi da ga poslušate na njegovim seminarima i znaćete na šta sam mislio.

 

Dragan Jeremic, M.Sc.
Former Strategic IT Consultant, Council of Europe, IBM,
Telekom Srbija